Inkubator:Tepas

From Wikimedia Incubator
Jump to: navigation, search
This page is a translated version of the page Incubator:Main Page and the translation is 80% complete.

Outdated translations are marked like this.
You can read this page in other languages. The language menu is here.
Yayasan Wikimédia

Wilujeng sumping di Inkubator Wikimédia!

Ieu téh Inkubator Wikimédia, tempat proyék-proyék poténsial Wikimédia dina vérsi Wikipédia, Wikipustaka, Wikinews, Wikiquote sarta Wikikamus basa kakara bisa direncanakeun, dieusi, diuji, sarta dibuktikeun meujeuhna pikeun dipangnyieunkeun ku Wikimédia Foundation.

Sanajan wiki uji coba ieu tacan ngabogaan wiki maranéhanana sorangan, Anjeun bisa makéna di dieu sarua kawas Anjeun makéna di proyék Wikimédia séjénna.

Vérsi basa anyar ti Wikiversity sumangga ngarujuk ka Béta Wikiversity, sarta Wikisource ka Old Wikisource.

Anjeun henteu bisa mitembeyan hiji proyék anyar ti mimiti, Anjeun ngan bisa mitembeyan édisi anyar ti proyék anu geus aya.


Wiki anu diinkubasi

Di handap ieu nyaéta sawatara wiki aktip:

These have been approved and/or created:

 

These are active and might get their own site soon:

 

These will likely stay here:

Pikeun béréndélan lengkep wiki di Inkubator Wikimédia, tempo Inkubator:Wiki.
====

Kumaha cara mitembeyan wiki uji anyar?

====

Lamun Anjeun di dieu pikeun mitembeyan édisi basa anyar ti hiji proyék, Anjeun bisa meunangkeun kabéh informasi di Pitulung:Manual. Ménta maca leuwih tiheula kawijakan.

Sawatara aturan penting:

  • Anjeun merlukeun kode basa anu valid (dijelaskeun di Help:Manual), lamun Anjeun henteu ngabogaanana, sumangga datangan Incubator Plus.
  • Kalayan mitembeyan hiji wiki uji coba di dieu henteu hartosna wiki kasebut baris sacara otomatis ditarima ku Wikimedia; Anjeun perlu narékahanana sangkan ditarima ku subkomite basa leuwih tiheula. Tempo halaman paménta basa anyar pikeun informasi saterusna.
  • Ménta hormati konvensi pangaranan pikeun basa uji coba, pikeun mantuan migrasi halaman-halaman ka proyék wiki anu saéstuna. Kabéh halaman uji coba Anjeun (kaasup citakan sarta kategori) perlu dinamai kalayan unik (kalayan préfiks — sahenteuna kode basana; tempo di luhur) sarta kalayan konsisten.
====

Kumaha cara berkontribusi ka wiki uji coba di Incubator?

====

Lamun Anjeun ngabogaan kanyaho ngeunaan hiji basa anu ayeuna ngabogaan wiki uji coba di dieu, Anjeun pohara diharepkeun pikeun berkontribusi ka dina wiki uji coba kasebut.

Ménta bikeun préfiks anu bener pikeun kabéh halaman anu Anjeun jieun. Informasi saterusna ngeunaan préfiks.

Keur lumangsung

  • 6 November 2017 Fiji Hindi Wiktionary has been created.
  • Contact/Help:

    Proyék sawargi

    Yayasan Wikimédia ngajalankeun sababaraha proyék multibasa jeung kontén-bébas:

    Wikipedia Wikipédia
    Énsiklopédi bébas
    Wiktionary Wikikamus
    Kamus jeung tésaurus
    Wikisource

    Wikisource
    Pabukon kontén-bébas

    Wikiquote Wikiquote
    Kumpulan cutatan
    Wikibooks Wikipustaka
    Pustaka jeung manual bébas
    Wikinews Wikinews
    Warta kontén-bébas
    Wikiversity

    Wikiversity
    Bahan diajar jeung kagiatan bébas

    Wikivoyage Wikivoyage
    Panduan nyaba daring bébas
    Wikispecies Wikispecies
    Diréktori spésiés
    Wikidata Wikidata
    Basis pangaweruh bébas
    Wikimedia Commons Wikimedia Commons
    Gudang média balaréa
    Meta-Wiki Meta-Wiki
    Koordinasi proyék Wikimédia

    You can also read this page in:
    Qafár af • ‎Аҧсшәа • ‎адыгабзэ • ‎تونسي/Tûnsî • ‎अङ्गिका • ‎العربية • ‎جازايرية • ‎Maġribi • ‎অসমীয়া • ‎asturianu • ‎авар • ‎अवधी • ‎azərbaycanca • ‎تۆرکجه • ‎башҡортса • ‎Boarisch • ‎Batak Toba • ‎جهلسری بلوچی • ‎беларуская • ‎беларуская (тарашкевіца)‎ • ‎български • ‎روچ کپتین بلوچی • ‎Bahasa Banjar • ‎বাংলা • ‎بختیاری • ‎bosanski • ‎català • ‎کوردی • ‎čeština • ‎словѣньскъ / ⰔⰎⰑⰂⰡⰐⰠⰔⰍⰟ • ‎dansk • ‎Deutsch • ‎Zazaki • ‎डोटेली • ‎Ελληνικά • ‎emiliàn e rumagnòl • ‎English • ‎Canadian English • ‎British English • ‎Esperanto • ‎español • ‎eesti • ‎euskara • ‎فارسی • ‎suomi • ‎français • ‎Frysk • ‎galego • ‎گیلکی • ‎Avañe'ẽ • ‎Alemannisch • ‎ગુજરાતી • ‎Hawaiʻi • ‎עברית • ‎हिन्दी • ‎hrvatski • ‎magyar • ‎Հայերեն • ‎interlingua • ‎Bahasa Indonesia • ‎Igbo • ‎Ido • ‎italiano • ‎日本語 • ‎la .lojban. • ‎Basa Jawa • ‎ქართული • ‎کھوار • ‎Kırmancki • ‎қазақша • ‎ភាសាខ្មែរ • ‎한국어 • ‎Ripoarisch • ‎kurdî • ‎Кыргызча • ‎Limburgs • ‎لەکی‎ • ‎لۊری شومالی • ‎lietuvių • ‎لئری دوٙمینی • ‎latviešu • ‎文言 • ‎Lazuri • ‎मैथिली • ‎Baso Minangkabau • ‎македонски • ‎മലയാളം • ‎монгол • ‎मराठी • ‎Bahasa Melayu • ‎Mirandés • ‎မြန်မာဘာသာ • ‎مازِرونی • ‎Nāhuatl • ‎Bân-lâm-gú • ‎Napulitano • ‎norsk bokmål • ‎Plattdüütsch • ‎नेपाली • ‎नेपाल भाषा • ‎Nederlands • ‎norsk nynorsk • ‎Novial • ‎Nouormand • ‎occitan • ‎ଓଡ଼ିଆ • ‎Ирон • ‎Kapampangan • ‎Pälzisch • ‎Norfuk / Pitkern • ‎polski • ‎Piemontèis • ‎پښتو • ‎português • ‎português do Brasil • ‎Tarifit • ‎română • ‎tarandíne • ‎русский • ‎русиньскый • ‎संस्कृतम् • ‎Santali • ‎sicilianu • ‎Scots • ‎سنڌي • ‎کوردی خوارگ • ‎davvisámegiella • ‎සිංහල • ‎slovenčina • ‎سرائیکی • ‎slovenščina • ‎Åarjelsaemien • ‎Soomaaliga • ‎shqip • ‎српски / srpski • ‎Basa Sunda • ‎svenska • ‎ślůnski • ‎தமிழ் • ‎తెలుగు • ‎тоҷикӣ • ‎ไทย • ‎Tagalog • ‎толышә зывон • ‎Setswana • ‎Türkçe • ‎Ṫuroyo • ‎татарча/tatarça • ‎ⵜⴰⵎⴰⵣⵉⵖⵜ • ‎ئۇيغۇرچە / Uyghurche • ‎ئۇيغۇرچە • ‎українська • ‎اردو • ‎oʻzbekcha/ўзбекча • ‎Tiếng Việt • ‎Volapük • ‎吴语 • ‎მარგალური • ‎粵語 • ‎中文 • ‎中文(简体)‎ • ‎中文(繁體)‎ • ‎中文(台灣)‎