Inkubator:Ngamuat berkas

From Wikimedia Incubator
Jump to: navigation, search
This page is a translated version of the page Incubator:Upload and the translation is 100% complete.

You can also read this page in:
अङ्गिका • ‎العربية • ‎অসমীয়া • ‎تۆرکجه • ‎جهلسری بلوچی • ‎روچ کپتین بلوچی • ‎বাংলা • ‎کوردی • ‎Deutsch • ‎Zazaki • ‎डोटेली • ‎Ελληνικά • ‎English • ‎Esperanto • ‎español • ‎فارسی • ‎français • ‎galego • ‎עברית • ‎हिन्दी • ‎magyar • ‎Bahasa Indonesia • ‎italiano • ‎日本語 • ‎کھوار • ‎한국어 • ‎Ripoarisch • ‎Limburgs • ‎lietuvių • ‎मराठी • ‎Napulitano • ‎Nederlands • ‎Deitsch • ‎Pälzisch • ‎polski • ‎português • ‎tarandíne • ‎русский • ‎Scots • ‎سنڌي • ‎کوردی خوارگ • ‎davvisámegiella • ‎සිංහල • ‎slovenčina • ‎Basa Sunda • ‎தமிழ் • ‎Türkçe • ‎українська • ‎Tiếng Việt • ‎中文 • ‎中文(简体)‎ • ‎中文(繁體)‎

Lamun geus kadaptar, anjeun bisa ngamuat berkas maké Special:Upload, ngan di dieu mah teu bisa. Anjeun kudu ngamuatkeun di Wikimedia Commons.

Kumaha cara ngamuat di Commons?[edit]

Carana kieu:

  1. Mimitina daptar di Commons atawa asup log (anjeun bisa waé geus kadaptar tunggal).
  2. Pilih basa antarmuka anjeun dina préferénsi ngarah genah.
  3. Buka Commons:Upload sarta tuturkeun pituduhna. Pamaké anu geus pangalaman bisa ogé maké ieu parabot.
  4. Di dieu, anjeun bisa maké sakabéh berkas ti Commons maké ngaran anu sarua.

Naha di dieu bet ditumpurkeun?[edit]

Kusabab bug 11168! ;-)

Aya untungna ongkoh:

  • Anjeun bisa maké berkas anjeun di sakabéh wiki ti Yayasan Wikimédia.
    • Nyingkahan muatan ganda sanggeus ngimpor sakabéh kaca wiki uji ka loka anyar.
  • Commons dihususkeun pikeun berkas. Ku kituna, geus boga kawijakan anu ajeg. Inkubator teu ngatur su'al muatan berkas.