Wb/jv/Tembang/Campursari

From Wikimedia Incubator
< Wb‎ | jv‎ | TembangWb > jv > Tembang > Campursari
Jump to navigation Jump to search

Campursari kuwi sawijining genre Tembang Jawa gagrag anyar kang diiringi nganggo piranti musik campuran modhern lan gamelan. Iramane uga arupa campuran saka irama langgam, kroncong lan dangdut. Penyanyi lagu-lagu Campursari kang kondhang antara liya Manthous, Sonny Jos lan Didi Kempot.

Daftar Lagu Campursari[edit]

Delengen uga[edit]