Wb/jv/Tembang/Campursari/Parang Tritis

From Wikimedia Incubator
< Wb‎ | jv‎ | Tembang‎ | CampursariWb > jv > Tembang > Campursari > Parang Tritis
Jump to navigation Jump to search

Parangtritis
Didi Kempot

Tèks[edit]

  • Rasane kepengin nangis yen kelingan parangtritis
  • Rasane koyo diiris
  • Naliko udah gerimis rebo wengi malem kemis
  • Ra nyono ra ngiro janjimu jebul mung lamis


  • Parangtritis
  • Neng kono ono wong manis
  • Yen eling kowe reneo gelis
  • Parangtritis
  • Neng kono ono wong manis
  • Yen eling aku kepengin nangis


  • Ombak gede katon ngawe-awe
  • Nelongso neng ati rasane
  • Ombak gede sing dadi seksine
  • Isih kelingan tekan seprene

Sumber[edit]