Wb/jv/Tembang

From Wikimedia Incubator
< Wb‎ | jvWb > jv > Tembang
Jump to navigation Jump to search

Atur Pambuka[edit]

Ing kéné kababar prakara tetembangan ing kabudayan Jawa.

Isi[edit]

  1. Macapat
  2. Tembang dolanan
  3. Langgam Jawa
  4. Kroncong Jawa
  5. Gendhing Jawa
  6. Campursari