Wb/jv/Tembang/Campursari/Sekonyong-konyong kodher

From Wikimedia Incubator
< Wb‎ | jv‎ | Tembang‎ | CampursariWb > jv > Tembang > Campursari > Sekonyong-konyong kodher
Jump to navigation Jump to search

Sekonyong-konyong Kodher
Didi Kempot

Tèks[edit]

  • Cintaku sekonyong konyong koder
  • karo kowe cah ayu sing bakul lemper
  • lempermu pancen super
  • resik tur anti laler
  • ra kepethuk sedelo ning sirah nggliyer


  • cintaku sekonyong konyong koder
  • paribasan durung ndemek wani panjer
  • modal bensin seliter
  • motorku tak stater
  • tak ampiri ayo tak jak muter muter


  • tiwas aku dandan mlipit
  • rambutku lengane pomit
  • jebul kowe lungo plencit
  • ora pamit mit.. mit.... mit...mit...


  • bir.......... temulawak...
  • ngonku mikir neng awak nganti rusak..
  • rusak.......njobo njero...
  • sing tak pikir jebule koyo ngono

Sumber[edit]