Wb/jv/Tembang/Langgam Jawa/Sèwu kutha

From Wikimedia Incubator
< Wb‎ | jv‎ | Tembang‎ | Langgam JawaWb > jv > Tembang > Langgam Jawa > Sèwu kutha
Jump to navigation Jump to search

Sèwu Kutha.
Penyanyi: Didi Kempot
Pagripta: Arie Wibowo/Didi Kempot
Irama: Kroncong/8 beat/campursasri. Témpo: 70

Tèks[edit]

  • Sèwu kutha wis tak liwati, sèwu abdi tak takoni
  • Nanging kabèh padha ra ngertèni, lungamu ning endi
  • Pirang taun anggonku nggolèki, seméné durung bisa nemoni
    • Wis tak coba.. nglalèkaké
    • Jenengmu saka atiku
    • Sak tenané aku ora ngapusi
    • Isih tresna sliramu
  • Umpamané kowé uwis mulya, lila aku lila
  • Iyo mung siji dadi panyuwunku, aku péngin ketemu
  • Senajan sak kedhèping mata, kanggo tamba kangen jroning dhadha
    • Wis tak coba.. nglalèkaké
    • Jenengmu saka atiku
    • Sak tenané aku ora ngapusi
    • Isih tresna sliramu
  • Umpamané kowé uwis mulya, lila aku lila
  • Iyo mung siji dadi panyuwunku, aku péngin ketemu
  • Senajan wektu mung sedhéla, kanggo tamba kangen jroning dhadha..
  • Senajan sak kedhèping mata, tak nggo tamba.. kangen jroning dhadha.


   * Sèwu kutha wis tak liwati, sèwu abdi tak takoni
   * Nanging kabèh padha ra ngertèni, lungamu ning endi
   * Pirang taun anggonku nggolèki, seméné durung bisa nemoni
   *
         o Wis tak coba.. nglalèkaké
         o Jenengmu saka atiku
         o Sak tenané aku ora ngapusi
         o Isih tresna sliramu
   * Umpamané kowé uwis mulya, lila aku lila
   * Iyo mung siji dadi panyuwunku, aku péngin ketemu
   * Senajan sak kedhèping mata, kanggo tamba kangen jroning dhadha
   *
         o Wis tak coba.. nglalèkaké
         o Jenengmu saka atiku
         o Sak tenané aku ora ngapusi
         o Isih tresna sliramu
   * Umpamané kowé uwis mulya, lila aku lila
   * Iyo mung siji dadi panyuwunku, aku péngin ketemu
   * Senajan wektu mung sedhéla, kanggo tamba kangen jroning dhadha..
   * Senajan sak kedhèping mata, tak nggo tamba.. kangen jroning dhadha.