Wb/jv/Tembang/Campursari/Minggat

From Wikimedia Incubator
< Wb‎ | jv‎ | Tembang‎ | CampursariWb > jv > Tembang > Campursari > Minggat
Jump to navigation Jump to search

Minggat

(Sonny Josh) Campursari


Tèks[edit]

  • Sri, kapan kowe bali, kowe lungo ora pamit aku
  • Jarene ning pasar, pamit tuku trasi, nganti saiki kowe durung bali
  • Sri opo kowe lali, janjine sehidup semati
  • Aku ora nyono, kowe arep lungo, loro atiku, atiku loro


  • nDang baliyo Sri, nDang baliyo, aku loro mikir kowe ..
  • nDang baliyo Sri, nDang baliyo, tego temen kowe minggat ninggalake aku
  • Yen pancene Sri, kowe eling aku
  • Ndang baliyo, aku kangen setengah mati
    • Musik : (Sri, kowe neng endi to Sri? ndang baliyo Sri, aku kangeeen banget)
  • Sri, kapan kowe bali, kowe lungo ora pamit aku
  • Jarene ning pasar, pamit tuku trasi, nganti saiki kowe durung bali
  • Sri opo kowe lali, janjine sehidup semati
  • Aku ora nyono kowe arep lungo, loro atiku, atiku loro
  • nDang baliyo Sri, nDang baliyo, aku loro mikir kowe
  • nDang baliyo Sri, nDang baliyo, tego temen kowe minggat ninggalake aku
  • Yen pancene Sri, kowe eling aku
  • Ndang baliyo, aku kangen setengah mati 2X

Sumber[edit]