Wb/jv/Tembung

From Wikimedia Incubator
< Wb‎ | jvWb > jv > Tembung

Tembung, (jroning basa Indonesia diarani kata), iku swara lan campurané swara kang metu seka pocapan. Tembung uga nduwé teges gabungané aksara kang nduwé teges ing sawijining basa.