Wb/jv/Tembung

From Wikimedia Incubator
< Wb‎ | jvWb > jv > Tembung
Jump to navigation Jump to search

Tembung, (jroning basa Indonesia diarani kata), iku swara lan campurané swara kang metu seka pocapan. Tembung uga nduwé teges gabungané aksara kang nduwé teges ing sawijining basa.