User talk:Olsi

From Wikimedia Incubator

Welcome[edit source]

Welcome to the Wikimedia Incubator! At the right there are some important links, and here are some tips and info:

If you have any questions, feel free to ask it on my talk page.

Greetings, OWTB 07:25, 9 October 2010 (UTC)Reply[reply]

Wikinews[edit source]

Tung, shihe User:Laijmova, duke ndertuar faqen e re. --Laijmova 08:56, 13 November 2010 (UTC)Reply[reply]

A mundesh, nese ki kohe, me e perkthy keto mesazhe? Kliko. Kame prolbleme me gjuhen angleze. Faleminderit. --Laijmova 14:32, 16 November 2010 (UTC)Reply[reply]
Kur mund te publikohet wikilajm? --Laijmova 15:16, 22 November 2010 (UTC)Reply[reply]
Shiko këtu. --Olsi Hysa 18:51, 22 November 2010 (UTC)Reply[reply]

Falimenderit. Deri tani e kem bere nje logo per wikilajme. --Laijmova 07:38, 24 November 2010 (UTC)Reply[reply]

Per te krijuar Wikinews shqip duhet te jene te pakten 5 perdorues aktivë. Ketu jemi vetem ne te dy dhe se besoj se do te krijohet. --Olsi Hysa (diskuto) 10:56, 24 November 2010 (UTC)Reply[reply]
Bene nje thirrje ne Wikipedia:Kuvendi. --Laijmova 14:42, 24 November 2010 (UTC)Reply[reply]

Një punë të mbarrë të gjithëve. --Mikullovci11 21:04, 26 November 2010 (UTC)Reply[reply]

Faleminderit. Te uroj edhe ty nje pune te mbare! --Olsi Hysa (diskuto) 21:06, 26 November 2010 (UTC)Reply[reply]

Thanks man for the help. --User: JOHNNARAS V2

Filloj testi. --Laijmova 14:23, 7 December 2010 (UTC)Reply[reply]
A nuk duhet te perkthehen edhe keto mesazhet? --Olsi Hysa (diskuto) 11:17, 8 December 2010 (UTC)Reply[reply]
Jo, nuk duhet. --Laijmova 14:20, 8 December 2010 (UTC)Reply[reply]

Me fallni, po keto duhet te perkthehen. --Laijmova 15:42, 16 December 2010 (UTC)Reply[reply]

Publikimi[edit source]

Pershendetje Olsi Hysa, faleminderit për kontributin tuaj ne projekt, nderkohe Wikilajme ka arritur fazen per publikim. Sipas Wikimedia duhet te perthejne vetem keto mezashet, nese keni kohe ti perthemi pashk me mua dhe përdoruesin Techlik nga Translatewiki per te arritur qellimin tone. Shume faleminderit per punen tuaj dhe nje pune te mbarre, me respekt, --Mikullovci11 18:28, 28 January 2011 (UTC)Reply[reply]

This proposal has been approved.[edit source]

Tung Olsi Hysa, sipas Meta Wikimedia e ka arrit projekti final decision. Kane met tash viq disa pyetje. Shih mbishkrimin Approval. --Mikullovci11 17:56, 12 March 2011 (UTC)Reply[reply]

Test-adminship for wn/sq removed[edit source]

Hello Olsi, as a consequence of the creation of the Albanian Wikinews, your test-adminship for the Wn/sq test wiki here on Incubator was removed. Congratulations & good luck with the new full wiki! --MF-W {a, b} 20:42, 20 March 2011 (UTC)Reply[reply]

Thank you! Olsi (talk) 15:15, 22 March 2011 (UTC)Reply[reply]