Wn/hu/Egy nő befeküdt egy autó alá Kecskeméten

From Wikimedia Incubator
< Wn‎ | hu
Wn > hu > Egy nő befeküdt egy autó alá Kecskeméten

2009. április 4., szombat

Egy hajléktalan nő befeküdt egy autó alá Kecskeméten.

Egyes források szerint feltehetően egy valószínűleg hajléktalan nő befeküdt egy jármű alá, akinek az éppen elindulni készülő teherautó okozta a halálát. A baleset Kecskeméten történt, tegnapról mára virradó éjszaka - nyilatkozta a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Legelőször mindenki úgy gondolta, hogy a városban cserbenhagyásos gázolás történt, miután a baleset helyszínére kiérkező rendőrök egy negyvenöt-ötven év közötti, a legnagyobb valószínűséggel hajléktalan nőt találtak a Nagy Lajos király körút 22. számú épület előtt az úton - nyilatkozta Nyikos Tamás.

Néhány óra múlva a helyi rendőrségnek sikerült beazonosítania az elgázoló teherautót, és annak vezetőjét is. A férfi rendőrségi kihallgatása folyamán azt állította, hogy nem észlelte a balesetet. A rendőrök hittek a sofőr kijelentésének, ugyanis az eddigi vizsgálatok arra is fényt derítettek, hogy az áldozatot nem a kocsi kerekei ölték meg, és nem az úttesten ütötték el, és nem látszik a nőn, hogy a kerekek áthajtottak volna a testén. Az viszont sokkal valószínűbbnek látszik, hogy a kocsi tengelye miatt halt meg - közölte a sajtóreferens.

Még azt is elmondta, hogy igaz hogy, az autó sofőrje ellen az edigg történtektől függetlenül vizsgálatok indultak, viszont az eddig a rendőrség eddig hozott adatai alapján valószínűsíthető, hogy a hajléktalan nő szándékosan feküdt a gépkocsi alá, azért, hogy meghúzza magát éjszakára.


Források[edit | edit source]