Wb/jv/Kawruh Basa Jawa/Tembung ing Basa Jawa/Tembung Lingga

From Wikimedia Incubator
Jump to navigation Jump to search

Tembung lingga iku tembung sing durung owah saka asalé.

Tuladha:

  • gas, rak, bak
  • kursi, méja, tuku
  • segara, omah, jaran