Wn/jv/Sénator AS Edward Kennedy didiagnosis ngidhep tumor otak

From Wikimedia Incubator
< Wn‎ | jvWn > jv > Sénator AS Edward Kennedy didiagnosis ngidhep tumor otak

Rebo, 21 Mei 2008

Sénator AS, Edward Kennedy sing dina setu wingi diopname ing griya sakit merga kejang-kejang, tibakné didiagnosis ngidhep tumor otak. Miturut para dokter dhèwèké bisa diobati mawa radiasi lan chemotherapy.

Sumber[edit | edit source]

Uga delengen[edit | edit source]