Wn/jv/Sénator AS Kennedy diopname ing Griya Sakit sawisé kejang, nanging kondisi stabil saiki (18 Mei 2008)

From Wikimedia Incubator
< Wn‎ | jvWn > jv > Sénator AS Kennedy diopname ing Griya Sakit sawisé kejang, nanging kondisi stabil saiki (18 Mei 2008)
Ted Kennedy

Minggu, 18 Mei 2008

BOSTON - Sénator Edward M. Kennedy utawa Ted Kennedy (yuswa 76 taun) saka trah Kennedy sing misuwur, isih diopname ing griya sakit sawisé wingi kejang-kejang. Pisanan wong padha wedi yèn dhèwèké kena gejala stroke nanging tibakné ora apa-apa.

Sumber[edit | edit source]