Wn/jv/Lemah ing Mars positif ngandhut es

From Wikimedia Incubator
< Wn‎ | jvWn > jv > Lemah ing Mars positif ngandhut es
Jump to navigation Jump to search

Jemuah, 1 Agustus 2008

Badan antariksa AS, NASA, mesthèkaké yèn lemah Mars ngandhut es sawisé wahana Phoenix Mars Lander kasil dhetèksi pisanan, Kemis (31/7). Conto lemah sing kèri dhéwé disinaoni saka papan pandharatan Phoenix ing saceraké kutub lor planet abang kabukti ngeculaké molekul-molekul banyu nalika dipanggang ing suhu tinentu.

Pawarta kagandhèng[edit | edit source]

Sumber[edit | edit source]