Wb/jv/Tembang/Langgam Jawa/Suwé Ora Jamu

From Wikimedia Incubator
< Wb‎ | jv‎ | Tembang‎ | Langgam JawaWb > jv > Tembang > Langgam Jawa > Suwé Ora Jamu
Jump to navigation Jump to search

Suwé ora jamu

Tèks[edit]

  • Suwé ora jamu
  • Jamu godhong téla
  • Suwé ora ketemu
  • Ketemu pisan gawé gela


  • Suwé ora jamu
  • Jamu godhong téla
  • Suwé ora ketemu
  • Ketemu pisan gawé gela

Sumber[edit]