Wb/jv/Tembang/Langgam Jawa/Jenang Gula

From Wikimedia Incubator
< Wb‎ | jv‎ | Tembang‎ | Langgam JawaWb > jv > Tembang > Langgam Jawa > Jenang Gula
Jump to navigation Jump to search

Jenang Gula
Penyanyi: Waljinah
Pangripta: Effendi Slameto
Irama:Kroncong/8 beat Tempo: 60

Tèks[edit]

  • Jenang gula, kowé aja lali, marang aku iki, ya kangmas
  • Nalikané, nandang susah, sapa sing ngancani
  • Dhèk semana, aku tetep tresna, lan tetep setya ta kangmas
  • Dèrèng naté, gawé gela lan gawé kuciwa
    • Ning saiki, bareng mukti, kowé kok njur malah lali, marang aku
    • Sithik-sithik, mesti nesu, terus ngajak padu, ja ngono lho ja ngono
  • Apa kowé, pancèn ra kèlingan, jamané dhèk biyèn, ta kangmas
  • Kowé janji, bungah susah, padha dilakoni.

Sumber[edit]