Wb/jv/Kawruh Basa Jawa/Tembung ing Basa Jawa/Basa kanthi tembung kang premana/Tembung ateges mbangetaké

From Wikimedia Incubator
Jump to navigation Jump to search
  • Abang mbranang
  • Adhem njekut
  • Adoh ngalukaluk
  • Amba ngilak-ilak
  • Ajur mumur
  • Alas gung liwang-liwung
  • Anèh nyruwentèh
  • Anyar kenyar-kenyar
  • Anyep njejet
  • Asat nggereng
  • Banjir bandhang
  • Bedhug dhrandhang
  • Bening nyarong
  • Biru kecu
  • Bosok koklok
  • Bunder seser
    • Burik cekrik
  • Cèbol ndhrodhol
  • Cedhak nyangklèk
  • Ceta wéla-wéla
  • Cilaka mencit
  • Cilik menthik
  • Cukat trengginas
  • Dawa kolé-kolé
  • Dhéwé emplé
  • Dhuwur mencit
  • Dremba moha
  • Endhèk nyemplèk
  • Entèk gusis
  • Ésuk umun-umun
  • Gagah prakosa
  • Garing kemringking
  • Gedhé gombong
  • Grimis riwis-riwis
  • Gosong pereng
  • Ijèn kijèn
  • Ijo royo-royo
  • Ilang blas, musna
  • Ireng thuntheng, njanges
  • Jejel riyel
  • Nguyu nyekakak
  • Kaku kekeng