Wb/jv/Kawruh Basa Jawa/Tembung ing Basa Jawa/Basa kanthi tembung kang premana/Arané isi woh-wohan

From Wikimedia Incubator
Jump to navigation Jump to search

Arane Isi[edit]

Asem : klungsu
Nangka : beton
Cipir : botor
Dhurèn : ponggé
Jambe : jebug
Katés : trémpos
Kapas : wuku
Kluwih : bethem
Kluwek : pucung
Pelem : pelok
Randhu : klentheng
Salak : kenthos
Sawo : kecik