User talk:Pras

From Wikimedia Incubator
Jump to navigation Jump to search

Sugeng rawuh ing incubator Wikipustaka Jawi! Meursault2004 08:58, 19 April 2008 (UTC)

Lagulagu kroncong[edit source]

Menawi lagu-lagu kroncong tempo dulu mboten napa2. Menawi cerkak piyambak kula kinten ugi mboten napa2. Meursault2004 04:57, 23 April 2008 (UTC)

Preferensi[edit source]

Sampun mangertos dereng pak, menawi klik preferences saged ngowahi basa interface dados basa Jawi. Meursault2004 04:59, 23 April 2008 (UTC)

Matur nuwun[edit source]

Matur nuwun. Kula sajatinipun tiyang Sundha. Kula rencang studi Revi. Georgine Meulemans 19:37, 1 May 2008 (UTC)

Terima kasih[edit source]

Terima kasih, matur nuwun. Fuzzy 13:56, 19 May 2008 (UTC)

Incubator:News[edit source]

Please do not translate this template because it's a common template for whole Incubator, and the main language is English here. Thanks, SPQRobin 19:59, 17 November 2008 (UTC)

Sabah/Teurimöng Gaséh[edit source]

Terima kasih banyak Mas Prasetyo atas jasa (kontribusi)-nya di Incubator Wikipedia Bahasa Aceh. Saya sudah baca halaman pengguna Mas Pras di Wikipedia Bahasa Indonesia dan sepertinya Mas Pras tak bisa bahasa Aceh. Lalu, gimana caranya Mas Pras bisa menulis dalam bahasa Aceh?

Saya harap Mas Prasetyo mau terus ikut membantu Wikipedia Bahasa Aceh ini. Teurimöng Gaséh ! Si Gam Acèh 03:34, 24 May 2009 (UTC)

Sastra.org[edit source]

Inggih saged Pak Pras, kula sampun nyuwun ijin kaliyan tiyang australi sing dadi ketuanipun yayasan menika, intinipun saged diagem ing proyek-proyek wiki. Nanging kula namung lisan (liwat tilpon Skype), dereng ketemu. Menawi kula ketemu kaliyan Pak John, kula kepingin kerja sama sing luwih antara Wikipedia/proyek liyane lan Yayasan Sastra. Ing Solo kula uga sampun ketemu lan ngobrol-ngobrol kaliyan mbak-mbakipun sing ngetik ing kantor yayasan menika. Kula uga sampun ketemu kaliyan Pak Supardjo, dosen Sastra Jawa UNS lan salah sawijining pimpinan yayasan. Nyuwun pangapura kula telat njawab. Bennylin (talk) 15:02, 24 November 2014 (UTC)