Wb/jv/Tembang/Gendhing Jawa

From Wikimedia Incubator
Wb > jv > Tembang > Gendhing Jawa
< Wb‎ | jv‎ | Tembang
Jump to: navigation, search

Gendhing Jawa utawa uga disebut karawitan, kuwi awujud seni gamelan kang nganggo lirik utawa ora nganggo lirik.

Cakepan Gendhing[edit]

  • Gagrag anyar
  • Ladrang
  • Ketawang

Titilaras Gendhing[edit]

Tuladha titilaras utawa notasi gendhing, ladrang, ketawang, ayak-ayakan, srepegan, sampak, lancaran wis dikompilasi ana ing sawijining situs sutresna karawitan Jawa[1]

Referensi[edit]

  1. Notasi Gendhing ing Situs sutresna karawitan Jawa

Pranala njaba[edit]

Tembang