Wy/da/Wikivoyage:Vær dristig

From Wikimedia Incubator
< Wy‎ | daWy > da > Wikivoyage:Vær dristig
Vær dristig!

At rejse, kort eller langt, kræver mod og dristighed. At skrive på Wikivoyage kræver de samme egenskaber. Vi forventer af dig at du er dristig, når du redigerer, opretter eller illustrerer artikler på Wikivoyage. Du har magt til at redigere en hvilken som helst artikel du vil og det håber vi også at du gør! Vi er nemlig fuldstændigt afhængige af din og andre wikirejsendes viden, erfaring og talent.


At være dristig indebærer...[edit | edit source]

  • ...at tro på sig selv! Din viden værdsættes. Der findes kun få, om nogen, virkelige rejseeksperter på Wikivoyage, så du behøver ikke bekymre dig om at blive korrekset af "eksperter". Vi behøver din hjælp.
  • ...at eksperimentere! Der findes ikke meget, som kan ødelægges permanent på Wikivoyage. Skulle du komme til at lave en fejl, kan andre brugere hjælpe til og få løst problemet eller få rettet tilbage til det oprindelige.
  • ...at leve i nuet!. Der findes ingen krav om, at du skal skrive artiklen helt færdig her og nu, eller at du bliver på Wikivoyage indtil artiklen er perfekt. Da artikler skrives i fællesskab, skal andre nok sørge for at færdiggøre, hvad du har startet op. Det er sådan en wiki fungerer!
  • ...at ignorere de erfarne! Du har akkurat lige så meget ret til at skabe og ændre artikler som enhver anden, så lad være med at spørge andre om dine ændringer er i orden, for det er de!

vær dristig! Hvem ved - det kan være du kan lide det?