Wq/ms/Gigi Hadid

From Wikimedia Incubator
< Wq‎ | ms
Wq > ms > Gigi Hadid

-Gigi Hadid-

Jelena Noura " Gigi " Hadid (lahir 23 April 1995) ialah model fesyen dan personaliti televisyen Amerika. Pada 2016, dia dinamakan Model Antarabangsa Terbaik oleh Majlis Fesyen British .Sepanjang kerjayanya, Hadid telah membuat sekurang-kurangnya 45 penampilan dalam Vogue antarabangsa. Models.com meletakkannya sebagai salah seorang "Super Baharu." Sejak 2017, Hadid telah menjadi salah satu model dengan bayaran tertinggi di dunia, memperoleh $20 juta.

Kata Kata Hikmah(Terjemahan Bahasa Melayu)

~ Kita dapat hidup dalam masa yang kita dapat menggunakan media sosial sebagai alat. Ia bukan sekadar wajah di atas sehelai kertas, dan itulah yang menjadikan anda model kegemaran seseorang. Kita boleh mempunyai rasa humor yang hampir sama seperti seseorang, dan itulah sebabnya kita model kegemaran mereka, atau gaya peribadi kita, justeru itulah sebabnya kita menjadi kegemaran mereka.

~ Semua ini sebenarnya tentang membuat peluang untuk diri sendiri dan berhubung dengan orang pada tahap yang lebih daripada biasa. Ianya dapat membuka pintu baharu. Anda tidak pernah tahu sama ada saudara katerer adalah seseorang. Anda tidak tahu dengan siapa seseorang sedang makan malam malam itu. Jadi menjadi orang yang baik dan bergaul dengan orang dapat mencipta peluang baharu.

~ Saya cuba mengamalkan pemakanan sihat apabila saya boleh; Saya makan burger apabila saya mahu, dan saya bersenam. Anda perlu menjalani rutin yang memastikan badan anda sentiasa sihat, dan itulah yang saya lakukan - saya tidak menukarnya semata-mata untuk penggambaran baju renang. Anda perlu memikirkan apa yang paling berkesan dengan badan anda.

Sumber:https://www.brainyquote.com/authors/gigi-hadid-quotes