Wq/ms/Beyonce

From Wikimedia Incubator
< Wq‎ | ms
Wq > ms > Beyonce

-Beyonce-

Beyoncé Giselle Knowles-(lahir 4 September 1981)ialah seorang penyanyi,penulis lagu dan ahli perniagaan Amerika. Digelar sebagai "Ratu Bey" dan tokoh budaya abad ke-21, dia telah diiktiraf untuk kesenian dan persembahannya, dengan Rolling Stone menamakan dia sebagai salah seorang vokalis terhebat sepanjang zaman.

Kata Kata Hikmah(Terjemahan Bahasa Melayu)

~ Anak perempuan saya memperkenalkan saya kepada diri saya sendiri.

~ Terdapat banyak perkara yang tidak pernah saya lakukan, kerana saya percaya menonton kisah-kisah Hollywood yang sebenar dan saya melihat betapa mudahnya untuk kehilangan jejak kehidupan anda.

~ Saya tahu saya lebih kuat dalam lagu daripada diri saya yang sebenarnya. Kadang-kadang saya perlu mendengarnya sendiri. Kita semua perlu mendengar lagu-lagu yang kita suka untuk memperingati dan memperkasakan diri kita di masa hadapan.

~ Mana-mana wanita yang perlu pergi bekerja dan mengambil anak-anak mereka dan membuat makan malam - itu lebih sukar daripada apa yang saya pernah lakukan.

~ Saya seseorang yang gila bekerja dan saya tidak percaya sekalipun pada perkataan 'Tidak'. Jika saya tidak tidur, tiada siapa yang tidur.

~ Jika saya tidak melalui beberapa perkara yang menyakitkan dalam hidup saya,diri saya yang sekarang tidak akan wujud.

Sumber:https://parade.com/1083819/kaigreen/beyonce-quotes/