Wq/jv/Surealisme

From Wikimedia Incubator
< Wq‎ | jvWq > jv > Surealisme

Surealisme ya iku obahan kebudayaan kang muncul ing awal taun 1920an, lan kondhang amarga karya visuale lan tulisane. Panujune yaiku "misahake kaanan berlawanan ing pangimpen lan kakekat". Seniman-seniman nglukis gambar-gambar endah kang ora logis nanging kerjik, nggawe makluk-makluk kang aeng saka objek-objek padinan lan ngembangake teknik nglukis kang ngejarake kantaka ben mahyakake awake dhewe.

Pranala njaba[edit | edit source]

Nuvola apps package graphics.png
Sinau luwih lengkap babagan Surealisme ing Proyek Wikimedia liyane
Wikipedia
Wikipedia mempunyai rencana mengenai:


Commons
Wikimedia Commons mempunyai media berkaitan: