Wq/jv/Pameran Visual ART Kanggo ART 2020 Pakistan

From Wikimedia Incubator
< Wq‎ | jvWq > jv > Pameran Visual ART Kanggo ART 2020 Pakistan

Seni Visua ART Kanggo ART Pakistan minangka pameran kelompok virtual internasional sing diatur dening Oyster Art Gallery sing dununge ing Pakistan sing kalebu koleksi akeh 170 Artis profesional saka saindenging jagad kalebu 6 Benua 65 Negara lan 155+ Kutha, Kamis 10 September nganti 30 September 2020.

Muhammad Waris sing dadi pamimpin lan direktur galeri, ing kasus iki kerjasama karo Kurator Khira Jalil. Ing jarak lan isolasi ing antarane negara, perlu nggawe pameran virtual kanggo dadi jembatan seni budaya sing nggabungake para seniman saka saindenging jagad lan makarya karo kritik seni, kurator, kolektor, pecinta seni lan pamilik galeri saka macem-macem negara, kanggo nguripake pameran sing bakal mbukak lawang virtual nganti seni kontemporer ing antarane negara-negara.

Pranala njaba[edit | edit source]

Flag of Pakistan.svg
Ketahui lebih lanjut mengenai Pameran Visual ART Kanggo ART 2020 Pakistan di Proyek Wikimedia yang lain.