Wq/jv/Menang jadi arang, kalah jadi abu

From Wikimedia Incubator
< Wq‎ | jvWq > jv > Menang jadi arang, kalah jadi abu

Wq/jv/Menang jadi arang, kalah jadi abu.

  • Basa Jawa: Menang dadi areng, kalah dadi awu.
  • Tegesé: Ing pepadon, menang utawa kalah padha-padha ngalami kapitunan.
Paribasan Indonésia
A B C D E F G H I J K L M N
O P Q R S T U V W X Y Z