Wq/jv/Maling teriak maling

From Wikimedia Incubator
< Wq‎ | jvWq > jv > Maling teriak maling

Wq/jv/Maling teriak maling.

  • Basa Jawa: Maling bengok maling.
  • Tegesé: Kaluputan sawijing wong sing didhelikaké lan nuduh wong liya nglakoni kalakuan kasebut.
Paribasan Indonésia
A B C D E F G H I J K L M N
O P Q R S T U V W X Y Z