Wq/jv/Lain di mulut lain di hati

From Wikimedia Incubator
< Wq‎ | jvWq > jv > Lain di mulut lain di hati

Wq/jv/Lain di mulut lain di hati.

  • Basa Jawa: Liya ing cangkem liya ing ati.
  • Tegesé: Guneman wong kang diucapaké ing cangkem nanging liya ing atiné.
Paribasan Indonésia
A B C D E F G H I J K L M N
O P Q R S T U V W X Y Z