Jump to content

Wq/jv/Kaya wedhus diumbar ing kacangan

From Wikimedia Incubator
< Wq‎ | jv
Wq > jv > Kaya wedhus diumbar ing kacangan

Wq/jv/Kaya wedhus diumbar ing kacangan.

  • Tegesé: Kesenengan amarga nemoni apa sing dibutuhkake.
Paribasan Jawa
A B C D E F G H I J K L M N
O P Q R S T U V W X Y Z