Jump to content

Wq/jv/Kaya banyu karo lenga

From Wikimedia Incubator
< Wq‎ | jv
Wq > jv > Kaya banyu karo lenga

Wq/jv/Kaya banyu karo lenga.

  • Tegesé: Paseduluran sing ora bisa rukun.
Paribasan Jawa
A B C D E F G H I J K L M N
O P Q R S T U V W X Y Z