Wq/jv/Diwènèhi ati ngrogoh rempela

From Wikimedia Incubator
< Wq‎ | jvWq > jv > Diwènèhi ati ngrogoh rempela

Diwènèhi ati ngrogoh rempela: Menehi kabecikan, nuntut luwih akeh.

Paribasan Jawa
A B C D E F G H I J K L M N
O P Q R S T U V W X Y Z