Jump to content

Wq/jv/Dhandhang diunekake kuntul, kuntul diunekake ndhandhang

From Wikimedia Incubator
< Wq‎ | jv
Wq > jv > Dhandhang diunekake kuntul, kuntul diunekake ndhandhang

Wq/jv/Dhandhang diunekake kuntul, kuntul diunekake ndhandhang.

  • Tegesé: Ala diunakake apik apik diunikake ala.
Paribasan Jawa
A B C D E F G H I J K L M N
O P Q R S T U V W X Y Z