Jump to content

Wq/jv/Cuplak andheng-andheng ora prenah panggonane bakal disingkirake

From Wikimedia Incubator
< Wq‎ | jv
Wq > jv > Cuplak andheng-andheng ora prenah panggonane bakal disingkirake

Wq/jv/Cuplak andheng-andheng ora prenah panggonane bakal disingkirake.

  • Tegesé: Samubarang kang njalari ala prayogane disingkirake.
Paribasan Jawa
A B C D E F G H I J K L M N
O P Q R S T U V W X Y Z