Wq/jv/Asu gedhé menang kerahé

From Wikimedia Incubator
< Wq‎ | jvWq > jv > Asu gedhé menang kerahé

Asu gedhé menang kerahé: Wong sing gedhe pangkate mesthi luwih gedhe panguwasane.

Paribasan Jawa
A B C D E F G H I J K L M N
O P Q R S T U V W X Y Z