Wq/jv/Angin bertiup layar terkembang

From Wikimedia Incubator
< Wq‎ | jvWq > jv > Angin bertiup layar terkembang

Wq/jv/Angin bertiup layar terkembang.

  • Basa Jawa: Angin ngunekke layarane saya gedhe.
  • Tegesé: Luwih akeh pacoban sing bakal tuwuh, mula saya kuwat wong kasebut.
Paribasan Indonésia
A B C D E F G H I J K L M N
O P Q R S T U V W X Y Z