Jump to content

Wq/jv/Anggutuk lor kena kidul

From Wikimedia Incubator
< Wq‎ | jv
Wq > jv > Anggutuk lor kena kidul

Wq/jv/Anggutuk lor kena kidul.

  • Tegesé: Ngangkah marang sawijining wong katibakake marang wong liya.
Paribasan Jawa
A B C D E F G H I J K L M N
O P Q R S T U V W X Y Z