Wq/jv/Anak harimau tidak akan jadi anak kambing

From Wikimedia Incubator
< Wq‎ | jvWq > jv > Anak harimau tidak akan jadi anak kambing

Wq/jv/Anak harimau tidak akan jadi anak kambing.

  • Basa Jawa: Anak macan ora bakal dadi anak wedhus.
  • Tegesé: anak wong gedhe biasane dadi wong gedhe uga.
Paribasan Indonésia
A B C D E F G H I J K L M N
O P Q R S T U V W X Y Z