Wq/jv/Air udik sungai semua teluk diranai

From Wikimedia Incubator
< Wq‎ | jvWq > jv > Air udik sungai semua teluk diranai

Wq/jv/Air udik sungai semua teluk diranai.

  • Basa Jawa: Banyu kali, kabeh teluk dibanyoni.
  • Tegesé: wong boros sing, yen duwe dhuwit, pengin tuku kabeh; ora milih.
Paribasan Indonésia
A B C D E F G H I J K L M N
O P Q R S T U V W X Y Z