Wq/jv/Air jernih ikannya jinak

From Wikimedia Incubator
< Wq‎ | jvWq > jv > Air jernih ikannya jinak

Wq/jv/Air jernih ikannya jinak.

  • Basa Jawa: Banyu bening, iwak jinak
  • Tegesé: negara sing aman lan makmur lan masarakat grapyak karo wong asing/imigran.
Paribasan Indonésia
A B C D E F G H I J K L M N
O P Q R S T U V W X Y Z