Wq/jv/Ada gula ada semut

From Wikimedia Incubator
< Wq‎ | jvWq > jv > Ada gula ada semut

Wq/jv/Ada gula ada semut.

  • Basa Jawa: Ana gula ana semut.
  • Tegesé:
  1. sawetara perkara ing jagad iki angel banget utawa ora bisa didhelikake.
  2. sawetara perkara ing jagad iki mesthi diterusake akibat sing ora bisa dihindari.
  3. ing endi ana kabecikan kudu ana piala.
Paribasan Indonésia
A B C D E F G H I J K L M N
O P Q R S T U V W X Y Z