Wq/jv/Ada bunga ada lebah

From Wikimedia Incubator
< Wq‎ | jvWq > jv > Ada bunga ada lebah

Wq/jv/Ada bunga ada lebah.

  • Basa Jawa: Ana kembang ana tawon.
  • Tegesé: Sawiji panggonan sing nekakaké rejeki, mesthi bakal ditekani dening akèh wong.
Paribasan Indonésia
A B C D E F G H I J K L M N
O P Q R S T U V W X Y Z