Wq/jv/Ada asap ada api

From Wikimedia Incubator
< Wq‎ | jvWq > jv > Ada asap ada api

Wq/jv/Ada asap ada api.

  • Basa Jawa: Ana kebul ana geni.
  • Tegesé:
  1. Sawetara kaanan ing dunya iki angèl banget utawa malah nglengkara didhelikaké.
  2. Manawa salah sawijining prakara digunem akèh wong, mesthiné ana kebenaranné.
  3. Kabèh kaanan mesthi ana panyebabé.
Paribasan Indonésia
A B C D E F G H I J K L M N
O P Q R S T U V W X Y Z