Wp/dtp/Susuyan

From Wikimedia Incubator
< Wp‎ | dtpWp > dtp > Susuyan
Jump to navigation Jump to search

Susuyan ponimpuunan purujik[edit | edit source]

Wikipedia nopo nga insiklopidia poinbibas it pinotimpuun di toun 2001. Wikipidia Dusun pinotimpuun di Francis Labi ontok 22 Januari 2011.

Sinuratan id Wikipidia nopo diti nga mantad no do pisokodungan mantad monunurat sompomogunan. Natadon wib diti nopo nga roitan do wiki ih kikomoyon do isai-isai nopo nga pasagaon do monurat, mongidit, monginsonong om manamba kopoilaan miampai do mononsok do toput idit toi 'edit' it kiharo hilo id sudut kawas do bolikon nokomoi.

Wikipedia merupakan salah satu projek Wikimedia Foundation, Inc. yang juga telah mencipta keseluruhan projek Wikipedia, antara lain seperti Wikiquote, Wiktionary, Wikisource, Wikibooks dan Wikinews. Di Wikipedia dan projek yang lain, anda diharap untuk berani menyunting, dan turut menyumbangkan pengetahuan pada bidang pengetahuan yang anda minati.

Wikipedia dimulakan pada 15 Januari 2001 oleh Jimmy Wales, Larry Sanger, dan beberapa penyumbang laman Wikipedia bahasa Inggeris. Kini terdapat 13,000 penyumbang aktif yang menyumbang dalam 7,000,000 rencana dalam lebih daripada 260 bahasa. Ketika ini terdapat 103,578 rencana bahasa Melayu; setiap hari ratusan ribu pengunjung dari seluruh dunia melakukan puluhan ribu suntingan dan mencipta ribuan rencana baru di seluruh Wikipedia.

Semua teks dalam Wikipedia, dan kebanyakan gambar serta teks lainnya, dilindungi oleh lesen Lesen Dokumentasi Bebas GNU (GFDL). Sumbangan tetap merupakan hak penciptanya, sementara keizinan lesen GFDL memastikan isi kandungannya akan tetap dapat diagihkan secara bebas dan mungkin untuk diterbitkan (lihat pengisytiharan hak cipta dan penafian teks untuk maklumat lebih lanjut)

Penyediaan rencana di Wikipedia adalah mesra alam, untuk maklumat lanjut sila lihat: Wikipedia:Wikihijau.