Wp/bew/Eritrea

From Wikimedia Incubator
< Wp‎ | bew
Wp > bew > Eritrea

Eritrea

Eritrea nyaeta hiji negara cilik di Afrika wétan nu masihan ku Djibouti, Ethiopia, Sudan, jeung Laut Merah. Ibu kota na téh Asmara. Di Eritrea teu aya basa resmi, tapi Tigrinya dianggap digunakeun ku narék napak tilu.