Wn/jv/Wong Arab Saudi nuntut pasar swalayan Inggris déné dikon ngurusi alkohol

From Wikimedia Incubator
< Wn‎ | jvWn > jv > Wong Arab Saudi nuntut pasar swalayan Inggris déné dikon ngurusi alkohol
Jump to navigation Jump to search

28 September 2008

Sawijining wong Arab Saudi sing manggon ing Britania Raya, lan naté nyambut gawé ing TESCO, sawijining pasar swalayan Inggris gedhé, nuntut perusahaan iki ing pangadilan. Olèhé nuntut alesan amerga dhèwèké dikon njunjung kerat-kerat alkohol.

Sumber[edit | edit source]