Wn/jv/Venus Williams jawara Wimbledon

From Wikimedia Incubator
< Wn‎ | jvWn > jv > Venus Williams jawara Wimbledon
Jump to navigation Jump to search

Setu, 5 Juli 2008

Venus Williams dadi jawara ing turnamèn tenis grand slam Wimbledon sing kaping lima sawisé ngalahaké seduluré dhéwé, Serena 7-5 6-4.

Serena langsung tampil nggebrak lan unggul 4-2, nanging Venus bisa madhakaké angka dadi 4-4 sadurungé maju tekan posisi 6-5 lan ngrampungaké set sepisan kanthi wektu 53 menit.

Partai puncak ing tunggal putri iki pertandhingané ramé senadyan nemokaké rong sedulur.

Sumber[edit]