Wn/jv/Tim Matador Spanyol jawara Piala Éropah 2008

From Wikimedia Incubator
< Wn‎ | jvWn > jv > Tim Matador Spanyol jawara Piala Éropah 2008
Jump to navigation Jump to search

Minggu, 29 Juni 2008

Sawisé paceklik gelar ing wektu 44 tahun, tim nasional Spanyol kasil dadi jawara ing EURO 2008, saka gol tunggal pamain andhalané Fernando Torres. Spanyol ngalahaké Jèrman ing babak final EURO 2008 1-0.

Gol Ferando Tores dumadi nalika mlebu ing menit 33, saka umpan trobosan Xavi Fernandes.

Kadhudhukan 1-0 kanggo Spanyol tetep nganti wasit Roberto Rosetti saka Italia nyemprit sempritan kang nandhakaké rampungé pertandhingan.

Pertandhingan final iki dileksanaaké ing di Stadion Ernst Happel, Wina.

Sumber[edit]