Wn/jv/Telung remaja wadon Luksemburg tatu ing jero WC umum nalika arep ngrokok sawisé nyemprot déodoran

From Wikimedia Incubator
< Wn‎ | jvWn > jv > Telung remaja wadon Luksemburg tatu ing jero WC umum nalika arep ngrokok sawisé nyemprot déodoran
Jump to: navigation, search
Déodoran werna-werna

Rebo, 14 Mei 2008

Telung bocah wadon umur 15 taun dadi tatu-tatu abot ing Grevenmacher, Luksemburg nalika bebarengan nyumet rokok sajroning WC umum sawisé padha nyemproti déodoran. Salah siji bocah iki nganti kudu digawa mawa hélikopter menyang Liège, Belgia kanggo dirawat.

Sumber[edit]