Wn/jv/Sophan Sophiaan tilar donya sawisé kacilakan ing Ngawi

From Wikimedia Incubator
< Wn‎ | jvWn > jv > Sophan Sophiaan tilar donya sawisé kacilakan ing Ngawi
Jump to: navigation, search
Harley-Davidson

Setu, 17 Mei 2008

Aktor kawakan Sophan Sophiaan tilar donya sajroning kacilakan sepéda motor ing Ngawi, Jawa Wétan. Nalika iku Sophan Sophiaan sing numpak pit montoré Harley-Davidson, tiba ing jero bolongan lan sikilé tugel. Sophan lagi mélu konvoi PDI-P menyang Ngayogyakarta. Dhèwèké diplayokaké menyang Griya Sakit nanging ora ketulungan manèh.

Sumber[edit]